Η Εκκλησία μας


“Αγαπάμε τους άλλους όταν τους δίνουμε αυτό που χρειάζονται περισσότερο, όταν το αξίζουν λιγότερο, ακόμα και όταν μας πονά και κοστίζει. Αυτό έκανε ο Χριστός στον σταυρό για εμάς, όπου πέθανε για τις αμαρτίες μας και αναστήθηκε για τη δικαίωσή μας (Ρωμαίους 4:25).”

Αιδ. Τάσος Μαρκουλιδάκης

Ποιμένας (Λειτουργός) Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Νίκαιας

Τί πιστεύουμε
Η εκκλησίας μας πλήρως αποδέχεται ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ το Σύμβολο της Πίστεως ή Πιστεύω που αποτελεί μία σύντομη και περιληπτική ομολογία των βασικών και θεμελιωδών δογμάτων της χριστιανικής πίστης.

Περισσότερα
Η ιστορία μας
To 1922 στον Πειραιά, στην περιοχή που αργότερα ονομάστηκε «Νέα Κοκκινιά» εγκαταστάθηκαν πολλοί πρόσφυγες που ήρθαν στην Μητέρα Ελλάδα μετά την Μικρασιατική Καταστροφή.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το όραμά μας
Το όραμα μας είναι να αγαπήσουμε το Θεό με όλο μας το είναι και τους άλλους όπως ο Θεός τους αγάπησε (Ματθαίος 22:37-39, Ιωάννης 13:34-35). Το όραμα μας συνοψίζεται σε δύο φράσεις: ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ-ΑΓΑΠΗ=ΤΙΠΟΤΑ.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συχνές ερωτήσεις
- Οι Ευαγγελικοί και οι Χιλιαστές ή οι Μάρτυρες του Ιεχωβά έχετε το ίδιο «πιστεύω» ή διαφέρετε;

-Γιατί η Ορθόδοξη εκκλησία θεωρεί την Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία αίρεση;

-Ποιο είναι το σωστό σας όνομα;
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τάσος Μαρκουλιδάκης
Ποιμένας (Λειτουργός) Εκκλησίας
Σπούδασε Μάρκετινγκ και Επικοινωνία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) στο California Lutheran University (ΗΠΑ). Σπούδασε Θεολογία στο Θεολογικό Σεμινάριο Gordon-Conwell στη Βοστώνη (ΗΠΑ).
Η αποστολή της εκκλησίας μας είναι να εφαρμόσουμε τον Χρυσό Κανόνα του Ιησού Χριστού και να συμπεριφερθούμε στους άλλους, όπως ο Θεός μας συμπεριφέρεται

«΄Ολα όσα θέλετε να σας κάνουν οι άλλοι άνθρωποι, αυτά να τους κάνετε κι εσείς· σ’ αυτό συνοψίζονται ο νόμος και οι προφήτες»

(Mατθαίος 7:12)