Δωρεές

Η εκκλησία μας  στηρίζεται αποκλειστικά στις προαιρετικές συνεισφορές των εκκλησιαζομένων, φίλων και μελών της εκκλησίας μας. Στην εκκλησία μας διεξάγεται ετήσιος οικονομικός απολογισμός που εγκρίνεται από τη Γενική Συνέλευση των μελών της εκκλησίας, αφού πρώτα έχει ελεγχθεί από την εξελεγκτική επιτροπή. Ταυτόχρονα οι απολογισμοί της εκκλησίας μας ελέγχονται και από την Εκτελεστική Επιτροπή της Τοπικής Συνόδου Νοτίου Ελλάδος της Ευαγγελικής Εκκλησίας της Ελλάδος. Σαν εκκλησία δίνουμε τεράστια βαρύτητα στην οικονομική διαφάνεια και ακεραιότητα και φροντίζουμε κάθε ευρώ να αξιοποείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με σοφία και αποτελεσματικότητα. 

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Νίκαιας είναι:
 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN:     GR1901100880000008829602062

SWIFT (BIC): ETHNGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΙΚΑΙΑΣ

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN:  GR2801721030005103099376556

SWIFT (BIC): PIRBGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΙΚΑΙΑΣ

 

Εφόσον επιθυμείτε την έκδοση απόδειξης, παρακαλούμε μετά την κατάθεσή σας στην Τράπεζα να επικοινωνήσετε μαζί μας στo Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να μας δώσετε τα στοιχεία σας. Μπορείτε να διαθέσετε την προσφορά σας προς συγκεκριμένη διακονία της εκκλησίας μας, όπως τα γεύματα αγάπης προς τους απόρους (συσσίτιο). Σε αυτή την περίπτωση αναγράψετε τη διακονία που θέλετε να στηρίξετε ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 Δωρεές ή προσφορές, αλλά και δέκατα, μπορούν να δοθούν και κατ΄ιδίαν μετά από συνεννόηση με τον ταμία της εκκλησίας μας στο παραπάνω email.

Η υποστήριξή σας είναι πολύτιμη και εξαιρετικά σημαντική για εμάς ειδικά σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, καθώς τα έσοδα της εκκλησίας μας έχουν μειωθεί αισθητά , ενώ η ανάγκη στήριξης απόρων από την κοινότητα της εκκλησίας μας και τη γειτονιά έχει αυξηθεί σημαντικά.

Είθε ο Θεός μας να καλύψει όλες τις ανάγκες σας σύμφωνα με τον πλούτο της δόξας του  εν Χριστώ Ιησού (Φιλιππησίους 4:19).  Ευχαριστούμε τον Θεό που συνεχίζετε να στηρίζετε την εκκλησία μας, καθώς με τη χάρη και τη δύναμη του Θεού και για τη δική Του δόξα αγαπάμε τον πλησίον μας όπως μας αγάπησε ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός και εφαρμόζουμε τον Χρυσό Κανόνα της εκκλησίας μας (Ματθαίος 7:12, 22:37-40).