ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Κάθε Κυριακή πρωί, στις 10:30 υπάρχει ειδικό μάθημα στις τάξεις του Κυριακού μας Σχολείου για τα παιδιά, με υμνωδία, διδασκαλία ιστοριών της Αγίας Γραφής με υλικό κατάλληλα προσαρμοσμένο στην εκάστοτε ηλικία, ώστε οι Βιβλικές αλήθειες να γίνουνε κατανοητές σε ένα σωστό και ευχάριστο κλίμα μάθησης.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην φύλαξη και ασφάλεια των παιδιών. Τα παιδιά παραδίνονται από τους γονείς στους δασκάλους και επιστρέφονται από τους δασκάλους στους γονείς μετά την λήξη του μαθήματος.

Παράλληλα με τα μαθήματα του Κυριακού Σχολείου συχνά οργανώνονται γιορτές, εκδηλώσεις, εκδρομές (π.χ. Βοτανικός Κήπος και δραστηριότητες τόσο για τα παιδιά όσο και τους γονείς τους.

Παράλληλα, η εκκλησία μας πλέον κάθε Σεπτέμβριο, αμέσως πριν ξεκινήσει η σχολική χρονιά, διοργανώνει τριήμερο τρίωρο παιδικό πρόγραμμα για ηλικίες 4-12 ετών. Aπαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή των παιδιών είναι η συγκατάθεση των γονιών τους ή κάποιου άλλου υπευθύνου.
ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ
Μια κεφάτη και ζωντανή παρέα από νέους (λύκειο και πάνω) συναντιέται κάθε Σάββατο στις 8:00 μ.μ. Η ώρα ξεκινά με χριστιανικά τραγούδια και ύμνους και συνεχίζει με εισήγηση από κάποιον ομιλητή που αφορά ζητήματα που αγγίζουν τη ζωή των νέων. Μετά ακολουθεί ώρα για παρέα, κέρασμα, παιχνίδι, εξόδους και διάφορες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Κάποιες φορές έχουν κοινές με άλλους ομίλους της Συνόδου μας. Στον όμιλο μας θα νιώσεις αγάπη, ζεστασιά και θα σου δώσουμε την προσοχή που σου αξίζει. Δεν θα νιώσεις απομονωμένος ή μόνος. Επιπρόσθετα, θα σε βοηθήσουμε να νιώσεις άνετα, να γίνεις γρήγορα μέρος της παρέας μας, να αναπτυχθείς πνευματικά και να βρεις πραγματικές απαντήσεις στις πνευματικές σου ανησυχίες και προβληματισμούς.

Παράλληλα, κάθε δεύτερο Σάββατο παιδιά γυμνασίου συναντώνται για παρέα, δραστηριότητες, παιχνίδια και μάθημα από την Αγία Γραφή. Τα θέματα που διαπραγματεύονται αφορούν εφηβικές ανησυχίες, αγωνίες, και προβληματισμούς.


ΖΕΥΓΑΡΙΑ
Μία φορά το μήνα, συνήθως Κυριακή μεσημέρι μετά το τέλος της πρωινής λατρείας, συναντιούνται τα νεαρά ζευγάρια της εκκλησίας. Αφού γευματίσουν, έχουνε μία ώρα συζήτησης για θέματα που αφορούν τη συζυγική και την Χριστιανική ζωή. Πέρα από τα χρήσιμα και πρακτικά μαθήματα η συνάντηση αυτή δίνει την ευκαιρία για καλή παρέα, καλό φαγητό και συναναστροφή. Την ώρα της συζήτησης, υπάρχει φύλαξη και ειδικό πρόγραμμα για τα παιδιά.

ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Οι γυναίκες κάθε ηλικίας της εκκλησίας μας, συναντώνται για συμπροσευχή και συμμελέτη και μελετούν διάφορα θέματα που αφορούν τη Χριστιανή γυναίκα, έχοντας παρέα και συναναστροφή. Κάποιες φορές φέρνουν γυναίκες ομιλήτριες (αδελφές από άλλες εκκλησίες ή ειδικούς), ενώ άλλες φορές συναντώνται εκτός του ευκτηρίου οίκου της εκκλησίας. Παράλληλα, επισκέπτονται ιδρύματα, ασθενείς αλλά και γυναίκες που χρειάζονται πρακτική βοήθεια ή ψυχολογική και πνευματική ενθάρρυνση στις προκλήσεις της ζωής.
Η αποστολή της εκκλησίας μας είναι να εφαρμόσουμε τον Χρυσό Κανόνα του Ιησού Χριστού και να συμπεριφερθούμε στους άλλους, όπως ο Θεός μας συμπεριφέρεται

«΄Ολα όσα θέλετε να σας κάνουν οι άλλοι άνθρωποι, αυτά να τους κάνετε κι εσείς· σ’ αυτό συνοψίζονται ο νόμος και οι προφήτες»

(Mατθαίος 7:12)