ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ (ΣΥΣΣΙΤΙΟ)
Η Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία της Νίκαιας προσφέρει δωρεάν γεύματα σε φτωχούς και άστεγους από το 2012. Περίπου 80 μερίδες προσφέρονται κάθε φορά. Δηλαδή, περίπου 350 μερίδες ανά μήνα. Τα γεύματα προσφέρονται κάθε Πέμπτη βράδυ, φρεσκομαγειρεμένα στην κουζίνα της εκκλησίας μας. Στους συμμετέχοντες περιλαμβάνονται Έλληνες και μετανάστες. Με τα χρόνια έχουμε υπηρετήσει πάνω από 200 άτομα και τις οικογένειές τους.


Περισσότερα
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Η τοπική μας εκκλησία στηρίζει ευπαθείς ομάδες όπως φτωχοί, χήρες και ορφανά, ηλικιωμένοι και μετανάστες, κέντρα απεξάρτησης, κέντρα παροχής τροφής, διανέμει ρούχα και άλλα είδη σε όσους τα έχουν ανάγκη, συμμετέχει στο περιβαντολλογικό πρόγραμμα «Καθαρή Πόλη», στηρίζει διακονίες που ασχολούνται με το trafficking και διοργανώνει διάφορες μουσικές εκδηλώσεις.

Περισσότερα
ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ
Η εκκλησία μας διοργανώνει εσπερίδες και ημερίδες γύρω από πρακτικά ζητήματα.

Περισσότερα
ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Η εκκλησία μας φιλοξενεί μουσικές εκδηλώσεις, κυρίως κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και του Πάσχα.
Έχουμε διοργανώσει συναυλίες με έργα των W.A.Mozart, F.Z. Haydn, Η.Τ. Smart, Jeremiah Clarke, G.F.Handel κ.α., με συμμετοχή οργανικών και φωνητικών συνόλων.
Παράλληλα, έχουμε φιλοξενήσει τις παιδικές χορωδίες του Ελληνικού Βιβλικού Συνδέσμου, αλλά και μουσικές βραδιές του Σωματείου Χριστιανών Καλλιτεχνών.
Τέλος, φιλοξενούμε χορωδίες εκκλησιών ή οργανισμών.
Η αποστολή της εκκλησίας μας είναι να εφαρμόσουμε τον Χρυσό Κανόνα του Ιησού Χριστού και να συμπεριφερθούμε στους άλλους, όπως ο Θεός μας συμπεριφέρεται

«΄Ολα όσα θέλετε να σας κάνουν οι άλλοι άνθρωποι, αυτά να τους κάνετε κι εσείς· σ’ αυτό συνοψίζονται ο νόμος και οι προφήτες»

(Mατθαίος 7:12)