Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία
Νίκαιας
 
 

Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία Νίκαιας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Πάνω από 3.000 Χριστιανοί σκοτώθηκαν λόγω της πίστης τους

E-mail Εκτύπωση

Πάνω από 3.000 χριστιανοί, σκοτώθηκαν σε όλον τον κόσμο μέσα σε έναν χρόνο, από τον Νοέμβριο του 2016 μέχρι τον Οκτώβριο του 2017, για λόγους που σχετίζονται με την πίστη τους, υποστηρίζει σε πρόσφατη έκθεσή της, η μη κυβερνητική οργάνωση Open Doors. Η οργάνωση έδωσε την Τετάρτη στη δημοσιότητα τον «Κατάλογο του 2018» με τις «50 χώρες στις οποίες διώκονται περισσότερο οι χριστιανοί». Μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι 215 εκατομμύρια άνθρωποι, δηλαδή ένας στους 12 χριστιανούς σε όλον τον κόσμο, πέφτουν θύματα διώξεων «σε μεγάλο έως ακραίο βαθμό».

Περισσότερα...
 

Ας προσευχηθούμε για τη διωκόμενη εκκλησία

E-mail Εκτύπωση

Σχεδόν ένας Χριστιανός σκοτώνεται κάθε ώρα σε όλο τον κόσμο μόνο λόγω της πίστης του. Οι αναφορές δείχνουν ότι περίπου 200 εκατομμύρια χριστιανοί σε όλο τον κόσμο κινδυνεύουν από σωματική βία, σύλληψη, βασανιστήρια, ακόμη και θάνατο απλώς και μόνο επειδή ζουν και εξασκούν μια πίστη που δεν είναι αποδεκτή από τους ηγέτες σε εκείνο το μέρος του κόσμου.

Περισσότερα...
 

Ημερίδα για τον πόνο

E-mail Εκτύπωση

Ο πόνος μπορεί να επηρεάσει σημαντική τη ζωή μας σε σωματικό, ψυχικό και πνευματικό επίπεδο. Παράλληλα, ο πόνος μπορεί να μας εμποδίσει από το να ζήσουμε την Χριστιανική ζωή όπως μας καλεί ο Θεός, αλλά και από το να απασχοληθούμε με πράγματα που μας ευχαριστούν ή χρειάζεται να κάνουμε. Ο πόνος μπορεί να οδηγήσει κάποιον στην απομόνωση, επειδή οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν πώς αισθάνεται ή επειδή αισθάνεται προσωπικά αδύναμος ή και ανίκανος να διαχειριστεί τον πόνο.

Περισσότερα...
 


Σελίδα 1 από 39